Mobility as a Service (MaaS)

Het automatiseren van processen binnen de transport- en mobiliteitssector op basis van hoogwaardige software? Dat is onze missie.

N Duurzame relatie
N Jarenlange ervaring in de mobiliteit
N Automatisering en digitalisering

mobiliteit Opinity

In het kort:

Mobility as a Service. Bij Opinity zien we het als ons doel om de mobiliteitssector voor iedereen toegankelijk te maken met behulp van hoogwaardige software. Op deze manier hebben we al veel van onze klanten uit de logistieke sector en de vervoersbranche verder geholpen. Ben jij de volgende?

Mobility as a Service volgens Opinity

Wie het begrip ‘Mobility as a Service’ – vaak afgekort tot MaaS – intikt op internet, krijgt meestal een definitie in deze trant: ‘Mobility as a Service gaat om het concept van vervoer door middel van flexibele oplossingen op basis van technische hulpmiddelen’. Wij gaan voor een groot deel mee in deze definitie. Toch beslaat het begrip ‘Mobility as a Serivce’ volgens ons een veel breder terrein. Zo vinden wij bijvoorbeeld dat MaaS echt voor iedereen even toegankelijk moet zijn. We willen ons niet te hard op de borst kloppen, maar toch zijn we trots op de positie die we hebben behaald als Mobility as a Service-aanbieder voor iedereen.

 

 

Maas is interessant wanneer:

 • Je wil inzetten op de energietransitie
 • Je zoekt naar efficiëntie in het verkeer of de logistiek
 • Je naar mobiliteitsoplossingen zoekt
 • Je niet afhankelijk wil zijn 

De voordelen van MaaS

Een betere wereld

Met de investering in Mobility as a Service speel jij in op de energietransitie en het efficiënter inrichten van alle vervoerstakken. Denk aan de logistiek of drukke binnensteden waar nog veel kansen liggen!

Bespaar onnodige kosten

Met het plannen, boeken en betalen via één app of programma zorg je dat alle data overzichtelijk blijft en kun je snel verbeteringen doorvoeren. 

Ook kun je door middel van onze software een goed planningsproces inrichten voor al jouw ritten. Of dit nou in de distributiesector is of persoonsvervoer, alles is mogelijk!

Uber 2.0

Zet een platform in om de grote concurrentie aan te gaan! Zo hebben wij voor de taxibranche een Uber 2.0 platform neergezet waarin klanten snel en overzichtelijk kunnen plannen, boeken en betalen.

Onze MaaS-missie

Bij Opinity zien we het als onze missie om processen te automatiseren binnen de transport- en mobiliteitssector. Dit gaat hand in hand met de inzet van innovatieve software, iets waar we met onze jarenlange ervaring inmiddels heel bedreven in zijn. Opinity gaat verder dan alleen de ontwikkeling van de juiste software voor een MaaS-project. Wij weten precies wat er speelt in de mobiliteitsbranche en de grote belangen die er zijn. Daarom denken wij strategisch mee en gaan we voor een duurzame relatie, waarmee we écht iets kunnen bewerkstelligen. Wij zijn ons zeer bewust van de maatschappelijk waarde van IT en software. Hier is Mobility as a Service wat ons betreft een uitstekend voorbeeld van.

 

 

  Onze ervaring met Mobility as a Service

  We zeiden eerder wel dat we onszelf niet te hard op de borst willen kloppen, maar een stiekem tikje moet kunnen. We zijn dan ook gewoon oprecht trots op de MaaS-projecten die we al hebben gedaan en de resultaten die daarmee zijn bereikt. Het maakt dat we onze klanten goed kennen en dat we een belangrijke partij zijn geworden in het aanbod van mobility service. Een greep uit onze klantcases verraadt onze ervaring en kracht met MaaS.

  software programmeren

  Meer informatie over Mobility as a Service bij Opinity

  Wil je meer weten over hoe we Mobility as a Service ook bij jou kunnen toepassen en hoe we onze hoogwaardige software-oplossingen daarvoor inzetten? Maak een afspraak en we gaan onder het genot van een goede kop koffie in gesprek over hoe we jou kunnen helpen. 

  Opinity helpt je met:

  N Procesoptimalisatie
  N Snelheid van jouw bedrijfsprocessen
  N Professioneel advies
  N Makkelijke overstap naar nieuwe software

  Thinkwise Low-code

  Klaar om de lead te nemen?

  Hoe (juiste) software jouw business redt.

  Hoe (juiste) software jouw business redt.

  In deze PDF laten we je zien dat software een grote positieve bijdrage kan hebben aan jouw organisatie. 

  -

  Je download begint direct