Maatwerk software

Met software op maat is jouw bedrijf klaar voor de toekomst. Wij denken vanuit de kern van het vraagstuk en bieden een hoogwaardige oplossing

N Snelle software
N Jouw vraag, onze oplossing
N Transparant

Office blurry stock

In het kort:

Maatwerk software is een alternatief voor de standaard softwarepakketten. Met onze maatwerk software zorgen we ervoor dat aan alle wensen van jouw organisatie wordt voldaan. Zo voorkom je dat je betaalt voor software die je nooit volledig benut. Ook wanneer je bedrijf snel groeit of met veel verschillende systemen werkt, kan software op maat dé oplossing zijn.

Maatwerk software laten maken door Opinity

Bedrijven denken vaak dat standaard softwarepakketten de oplossing zijn voor hun problemen. Het is dan ook niet zo gek dat veel organisaties hun bedrijfsvoering aanpassen aan zulke standaardpakketten. Lange tijd werkt dat ook. Orders worden verwerkt, de boekhouding gaat zo goed als volledig automatisch en overzichtelijke rapportages van de bedrijfsresultaten rollen met één klik op de knop uit de computer. En dan komt dat ene moment dat de standaardsoftware je keihard in de steek laat… Waar de software je bedrijf zou moeten helpen groeien, werkt het alleen maar tegen. Je betaalt voor dure upgrades en het kan nog steeds niet wat je zou willen… En daar sta je dan.

Gelukkig zijn wij er: Opinity! Wat Robin is voor Batman, zijn wij voor jouw bedrijf! Een betrouwbare en duurzame partner die met je meedenkt en werkt vanuit de kern van een vraagstuk. Op basis daarvan ontwikkelen wij software die de hoogwaardige oplossingen biedt waar jij behoefte aan hebt, zelfs als je nog niet wist dát je bedrijf er behoefte aan had!

Coffee

Maatwerk software is interessant wanneer:

  • Je niet wil betalen voor overbodige functionaliteiten
  • Je snel systemen wil koppelen
  • Je het proces (deels) zelf wil invullen

Waarom je nog niet wist dat ook jouw

bedrijf software op maat nodig heeft

Tijdsbesparing

Jouw IT-afdeling is een groot deel van de tijd bezig met het inrichten en aanpassen van een standaard softwarepakket, waar vaak niet eens 40% van gebruik wordt.

Kansen benutten

Klanten komen met steeds complexere vraagstukken, je merkt dat je dagelijks tegen de top van je software aanzit, maar je wilt nog zoveel meer…

Up-to-date zijn

Je bedrijf is toe aan een upgrade van de software, maar kan eigenlijk geen dag stilstaan. Nieuwe software op maat moet er dus zo snel mogelijk komen en naadloos integreren.

Vermijd risico

Als je je uren registreert, gebruik je weer een ander systeem dan wanneer je je boekhouding invult. Dit lijkt in eerste instantie misschien niet rampzalig, maar is wel heel inefficiënt. Het kost meer tijd en (dus) ook meer geld. Daarnaast is werken in twee verschillende systemen gevoelig voor fouten. Alleen maar onnodige kostbare risico’s!

Meer efficiëntie

De logistiek medewerkers van jouw bedrijf moeten elke keer als zij een order printen ongeveer vijf minuten heen- en vijf minuten teruglopen. Lijkt weinig, maar scheelt op jaarbasis een hele hoop tijd en geld.

Consultancy

Je bent verantwoordelijk voor de beslissingen binnen het bedrijf, maar jouw expertise ligt niet in de IT. Je weet dus zo een-twee-drie niet wat de juiste oplossingen en mogelijkheden zijn.

Schaalbaarheid

Je bedrijf groeit als een bezetene. Kan je huidige softwaresysteem dit nog wel aan?

Nieuw tijdperk

Je bedrijf wil een nieuwe app of webapplicatie ontwikkelen, maar weet niet goed waar te beginnen.

Is jouw software toekomstbestendig?

Doe de quickscan:

N Software kritisch onder de loep

N Bevindingen in heldere rapportage

N Duidelijkheid en transparantie

Teambuilding

Waarom kiezen voor maatwerk software van Opinity?

Opinity helpt jouw bedrijf verder door het ontwikkelen van software op maat. Ons team bestaat uit vakidioten die al vele IT-jaren in de vingers hebben en die je volledig kunnen ontzorgen als het gaat om maatwerk softwareontwikkeling. We zijn uiterst bedreven in onder meer .NET, Low Code en Java, daarnaast moet het eerste systeem waar we niet mee kunnen werken nog worden ontwikkeld. Maak je geen zorgen, we vertalen alles moeiteloos naar het Nederlands!

Stoere en mooie woorden natuurlijk, maar zoals onze Rotterdams/Zwolse mentaliteit voorschrijft zetten we deze liever om in daden. Bekijk onze klantcases en zie wat we al voor andere bedrijven hebben betekend op het gebied van softwareontwikkeling.

Maatwerk software

De voordelen van maatwerk softwareontwikkeling

Schaalbaarheid

Onze software is schaalbaar. De software groeit dus evenredig mee met jouw organisatie. Aanpassingen zijn zo gemaakt en functies toevoegen is zo gepiept.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van je software op maat voor jouw medewerkers of klanten.

Betaal niet teveel

Je betaalt voor wat je nodig hebt. Maatwerk software implementeert alleen de functionaliteiten die je nodig hebt. Zo betaal je nooit voor opties die je niet gebruikt. Daarbij helpen we je om alles uit de functionaliteit te halen.

Geen onnodig tikwerk

Maatwerk software maakt het mogelijk om meerdere systemen aan elkaar te koppelen. Zo kunnen systemen als klantenregistratie, urenregistratie, een boekhoudprogramma en een database aan elkaar gekoppeld worden. Scheelt zoeken en onnodig tikwerk!

Geen dag stilstaan

Jouw systeem en bedrijf staan geen dag stil. Wij zorgen voor een vlekkeloze migratie van de software.

Bij de tijd blijven

Innovatieve platforms en apps. Deze worden op maat gemaakt waardoor het perfect aansluit bij jouw bedrijfsvoering.

Zo komen we samen met jou tot de beste maatwerk software

software op maat

De ontwikkeling van de juiste software komt niet in een dag tot stand. Goed werk heeft immers tijd nodig. Niet te veel natuurlijk, want je wil ook door! Hiervoor bieden we twee diensten aan: de quickscan en de op maat gemaakte softwareoplossing.

Onze op maat softwareontwikkeling is er voor bedrijven die al weten dat de software verbeterd moet worden, of die naar aanleiding van het adviesgesprek aan de slag willen met bijvoorbeeld een app of webapplicatie. Wanneer we je hebben overtuigd dat wij je problemen kunnen oplossen, gaan we daadwerkelijk aan de slag met het ontwikkelen van software op maat. Ruwweg bestaat onze werkwijze uit de volgende vier stappen:

Stap 1: inventariseren

Het is belangrijk om je vraagstuk helder te krijgen. Wat is het probleem en hoe gaan wij het voor jullie oplossen? Door middel van onderzoek, brainstormsessies, analyses en interviews krijgen wij een compleet beeld van jouw organisatie en met welke software op maat jullie het meest geholpen zijn.

Software hulp
Lol in je werk

Stap 2: voorstel

Wij vertalen onze bevindingen naar een concreet plan waarmee we jullie willen gaan helpen. Hierin staat de beste oplossing voor jouw vraagstuk, maar gaat natuurlijk altijd in overleg.

Stap 3: wij gaan aan de slag

Wat Opinity maakt, werkt! Want er zit kennis, tijd en aandacht in. Je ervaart hoe we te werk gaan: met vakmanschap en intuïtie. Dat brengt de beste en slimste oplossingen. Voor jouw concept, toepassing of organisatie.

Software ontwikkeling
Maatwerk software

Stap 4: service & support

Ook na de implementatie van de software op maat, blijven we met je in contact. De software moet namelijk mee blijven groeien met jouw organisatie, daarom zijn we er altijd om je te helpen bij problemen of je te ondersteunen met ontwikkelingen in de markt.

Klaar om de lead te nemen?

Hoe (juiste) software jouw business redt.

Hoe (juiste) software jouw business redt.

In deze PDF laten we je zien dat software een grote positieve bijdrage kan hebben aan jouw organisatie. 

-

Je download begint direct