Low-Code

Ontwerp software en applicaties op een visuele en duurzame manier, zonder ontelbare regels code.

N Future proof
N Tot wel 10x sneller software realiseren
N Alle functionaliteiten die je kunt dromen

Thinkwise low-code

In het kort

Met behulp van Low-Code hoeven programmeurs nooit meer met ontelbare regels aan de slag. Je modelleert grote bedrijfsapplicaties die vervolgens naadloos aansluiten op de processen binnen je bedrijf. Low-Code is nog in opmars bij het ontwikkelen van software, maar toch zijn wij er bij Opinity al heel bedreven in. Wij denken graag met je mee over hoe Low-Code ook voor jouw bedrijf een uitkomst kan bieden.

Low-Code met Opinity

Low-Code is een relatief nieuwe manier voor het ontwikkelen van software. Het is gericht op het visueel ontwerpen van software en applicaties. Dit zorgt ervoor dat programmeurs nooit meer met miljoenen regels code aan de slag te hoeven om de software werkend te houden.

Door gebruik van Low-Code wordt softwareontwikkeling tot wel tien keer sneller gerealiseerd en is daarnaast makkelijker te onderhouden. Onze partner Thinkwise verzorgt de techniek echter achter de schermen, waardoor alleen de code van de geprogrammeerde functionaliteiten onderhouden moet worden

Low-code is interessant wanneer:

  • Je snel en overzichtelijk software wilt laten ontwikkelen
  • Je een systeem wilt dat mee kan groeien
  • Je wil innoveren door digitalisatie

“Het bevalt mij als (C# .NET/Low-code)programmeur erg goed om met de ThinkWise software menugestuurd een applicatie in te richten.''

– Saskia Thoen, Low-Code developer

De voordelen van low-code

Software wordt eenvoudiger

Low-code werkt met modellen in plaats van code. Dit maakt de hele ontwikkeling eenvoudiger, omdat het visueler is. Hierdoor is minimale technische kennis nodig voor het gebruik van low-code en kan ook de business meedenken met oplossingen. Daarnaast hebben ook IT-medewerkers profijt van Low-Code. Zij hoeven herhalende saaie taken niet of nauwelijks meer uit te voeren.

 

Snellere implementatie

Het schrijven van code voor traditionele applicaties is echt vakwerk. Dit heeft dus tijd nodig. Je kunt je misschien wel voorstellen dat er bij het schrijven van miljoenen codes het een en ander mis kan gaan, waardoor de software niet naar wens werkt. Low-code kan tot wel 10 keer sneller gerealiseerd en geïmplementeerd worden en is daarmee sneller klaar voor actie.

Low-Code verandert mee

Low-Code software is eenvoudig aan te passen en groeit daarom ook makkelijk mee met je bedrijf. Low-Code platformen verzorgen de techniek achter de schermen en passen nieuwe technologieën toe waar nodig. Dat scheelt enorm in het onderhoud van applicaties!

 

Einde aan legacy software

Vroeg of laat veroudert de code van een applicatie, tenzij er weer nieuwe updates worden geschreven (wat weer veel tijd kost). Eenmaal verouderde software staat ook wel bekend als legacy software en is een probleem dat zich vaak voordoet binnen bedrijven. Software op basis van low-code rekent af met deze problemen en zorgt dat er geen legacy meer wordt gecreëerd.

Coding stock photo

Low-Code software laten ontwikkelen?

Wil jij de software binnen jouw bedrijf ook laten draaien op Low-Code? Bij Opinity denken we graag mee over de strategische inzet van Low-Code en bouwen we zo aan een duurzame relatie. Wij geloven erin dat software-systemen de kern zijn van jouw organisatie. Het is dan ook enorm zonde wanneer je telkens tijd en geld kwijt bent aan je huidige legacy-systeem dat op den duur niet meer kan meedraaien met jouw bedrijf of niet meer voldoet aan de behoefte van jouw klanten. Maak een afspraak en we gaan met je in gesprek over hoe we ook jouw bedrijf met behulp van Low-Code een krachtige, onbezorgde en legacy-vrije toekomst kunnen bieden!

Opinity helpt je met:

N Procesoptimalisatie
N Snelheid van jouw bedrijfsprocessen
N Professioneel advies
N Makkelijke overstap naar nieuwe software

Thinkwise Low-code

Klaar om de lead te nemen?

Hoe (juiste) software jouw business redt.

Hoe (juiste) software jouw business redt.

In deze PDF laten we je zien dat software een grote positieve bijdrage kan hebben aan jouw organisatie. 

-

Je download begint direct