Quickscan

Supersnelle check om te kijken of de software binnen jouw bedrijf wel helemaal up-to-date is!

N Software kritisch onder de loep 
N Heldere rapportage
N Duidelijkheid en transparantie

Software hulp

In het kort:

Is jouw organisatie toe aan vernieuwende software, applicaties of vernieuwde infrastructuur? Twijfel jij of het systeem toekomstbestendig is of wil je jouw code onder de loep nemen met een van onze IT-consultants? Met de quickscan van Opinity kijken wij of er iets beter kan binnen je bedrijf op het gebied van je IT-systemen. Zie het als een soort APK, maar dan voor je software.

De quickscan van Opinity

Bijna jaarlijks laat jij je auto door de APK gaan. Meestal verwacht je dat hij er vloeiend uitrolt, maar het is toch altijd weer spannend of er geen vervelende dingen aan het licht komen. Toch is het een fijn gevoel als je zeker weet dat je auto weer dik een jaar meekan. Waarom wil je dit fijne gevoel ook niet hebben over de software binnen je bedrijf? Daarom hebben we bij Opinity de quickscan ontwikkeld. Bij deze quickscan nemen we de software van je bedrijf een dag lang kritisch onder de loep om te kijken of er iets beter of anders kan. Zie je de vergelijking met een APK al beter?

Software hulp

De quickscan is interessant wanneer:

  • Je niet zeker weet hoe jouw software ervoor staat
  • Je wil doorontwikkelen maar weet niet hoe, of met wat
  • Je advies zoekt zonder een vermogen kwijt te zijn

De voordelen van onze quickscan

Snel een duidelijk beeld

Wanneer onze expert een kijkje neemt bij jou achter de schermen kunnen we er snel achterkomen wat voor verbeteringen er mogelijk zijn of juist niet.

Zekerheid over jouw software

Veel bedrijven hebben geen enkel besef hoe complex de softwarewereld is en wat er mogelijk is. Na de quickscan hoor jij precies van ons waar de kansen liggen! 

Ben je al up-to-date met je software? Dan hoor je dit uiteraard ook! 

Binnen een week advies

Nadat we met jou het vraagstuk hebben doorgenomen, laten we één van onze experts los op jouw code en software. Hieruit volgt een rapportage met een vrijblijvend advies. 

Teambuilding

Wat houdt de quickscan precies in?

Laten we het idee achter de quickscan iets verder uitlichten. De quickscan is vooral bedoeld voor bedrijven die twijfelen of hun huidige software nog wel toekomstbestendig is, of de applicaties wel optimaal werken of die gewoon heel benieuwd zijn hoe de IT-systemen er eigenlijk voor staan. Herken jij je hierin? Bel dan gerust voor een afspraak! 

Onze quickscan in drie stappen:

Stap 1: de kennismaking

Wanneer je de quickscan wil laten uitvoeren, willen we natuurlijk eerst graag weten of er op dit moment iets speelt op het gebied van software dat volgens jou beter kan. Wanneer we een helder beeld hebben van jouw vraagstuk, bepalen we welke consultant van Opinity jou het beste kan helpen. Dit kan bijvoorbeeld een .NET, Java of Low Code specialist zijn. Al onze consultants kunnen de IT-oplossingen haast dromen en zullen daarom snel zien hoe ze jouw bedrijf verder kunnen helpen.

U
l

Stap 2: de quickscan

De IT-consultant komt een dagje langs bij jouw bedrijf. Na een flinke kop koffie loopt hij gewoon mee en laat zijn licht schijnen op de huidige IT-systemen. Overigens is het ook mogelijk om jullie code op te sturen, zodat de consultant de quickscan gewoon van achter zijn bureau hier in Zwolle kan uitvoeren. Hoe dan ook, onze specialist neemt op deze dag samen met jullie het probleem door en kijkt vervolgens kritisch naar de opzet van jullie huidige systeem.

Stap 3: de rapportage

Wanneer de specialist met een tas vol bevindingen is teruggekeerd in Zwolle, gaat hij aan de slag om een rapport op te stellen. Hierin staan alle aanbevelingen voor je bedrijf en hoe hij denkt dat er winst te behalen valt. Natuurlijk kan het ook zijn dat blijkt dat jullie bedrijf het eigenlijk hartstikke goed voor elkaar heeft en dat alle IT-systemen mooi up-to-date zijn. De aanbevelingen zijn helemaal vrijblijvend. Aan jullie de keus om ermee aan de slag te gaan of niet. Wij zijn in ieder geval meer dan bereid om je bedrijf aan de hand van de aanbevelingen verder te helpen!

i

Wat is het vervolg na de quickscan?

Wanneer je besluit om met onze aanbevelingen aan de slag te gaan, zullen wij een gedegen plan van aanpak maken. Hierin vertellen wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. Dit kan gaan om het bouwen van maatwerk software, het maken van een nieuwe app of webapplicatie of het koppelen van bestaande softwaresystemen. Het zal hoe dan ook een maatwerk oplossing zijn waar jullie bedrijf bij geholpen is en écht verder mee kan.

 

Software consultancy

Opinity helpt je met:

N Procesoptimalisatie
N Snelheid van jouw bedrijfsprocessen
N Professioneel advies
N Makkelijke overstap naar nieuwe software

Thinkwise Low-code

Klaar om de lead te nemen?

Hoe (juiste) software jouw business redt.

Hoe (juiste) software jouw business redt.

In deze PDF laten we je zien dat software een grote positieve bijdrage kan hebben aan jouw organisatie. 

-

Je download begint direct